SOLUCIONS TECNOLÒGIQUES ADECUADES A LES NECESSITATS DE LA TEVA EMPRESA

VISIÓ ARTIFICIAL

Som especialistes en oferir solucions de sistemes de visió per a enginyeria biomèdica i processos industrials. Els nostres productes estan dissenyats i programats a mida.

CONTROL AUTOMÀTIC

JUMOTech s'ha especialitzat en el disseny, construcció i programació de sistemes de control per a processos industrials, amb els més alts estàndards de professionalisme i qualitat.

DISSENYS ELECTRÒNICS

Portem a terme el desenvolupament dels nostres productes des de la seva concepció fins a la selecció de components, costos, simulació, creació de prototips, validació i producció

SOFTWARE ENCASTAT

Arquitectura de disseny que ofereix el rendiment requerit mentre es minimitza el cost i el temps. Les nostres tècniques de disseny permeten crear dissenys fàcils de mantenir i estendre.

JUMO Technologies

El nostre equip d'enginyers d'examinar la seva requeriment per oferir-li la solució adequada. Fem el programari que necessiten els seus processos de control de qualitat o el seu equip biomèdic. També dissenyem i construïm el maquinari per als seus sistemes de control. El perfil acadèmic i l'experiència laboral del nostre equip són àmpliament reconeguts. Estem especialitzats en desenvolupament de programari, sistemes integrats, disseny de sistemes de control, informàtica industrial i anàlisi de processos.


 

EL NOSTRE PORTAFOLI

Els nostres projectes s'implementen mitjançant l'ús de tecnologies actuals i innovadores. Fem desenvolupament de programari en visió artificial, sistemes de control i software encastat. Alguns d'aquests projectes es mostren al Portafoli.

ATENCIÓ AL CLIENTE

Oferim als nostres clients la possibilitat d'acompanyar-los en les fases d'implementació i manteniment dels nostres projectes.

TECNOLOGIA DEL PRODUCTE

Les aplicacions tecnològiques són la nostra activitat principal. El nostre objectiu és oferir la solució tecnològica que millor satisfaci seu requeriment.

QUALITAT DEL SERVEI

La satisfacció del client és el nostre objectiu principal en oferir els nostres productes i serveis amb els més alts estàndards de qualitat.

SUPORT TÈCNIC

Oferim als nostres clients suport tècnic per als nostres productes i podem estendre la nostra presència d'acord als seus requeriments.

LISTOS PARA NUESTRO SIGUIENTE PROYECTO

Sobre JUMO

Jumo Technologies és una startup amb seu a Barcelona. El nostre personal està conformat per enginyers experimentats i joves de reconegudes universitats catalanes. La companyia s'enfoca en crear solucions tècniques en control, sistemes encastats i desenvolupament de programari.

Nostres Partners

Copyright © 2015 Jumotech. All Rights Reserved. Designed by Jumotech

Search